Training is op afspraak

Op afspraak

06-539 00 715

Small group training Deurne is samen trainen in een kleine groep van minimaal drie tot maximaal zes personen.

Het is mogelijk om zelf aan te sluiten bij een van de vaste groepen. Maar  je kan zelf ook een groep samen stellen, te denken aan familie, vrienden, buurtgenoten en collega’s.

Wat is Small group training?

Een leuke manier van trainen! Train gezellig met een kleine groep en ondersteun elkaar om door te zetten. Samen sporten stimuleert je vaak om door te gaan. Je hebt meer zin om te gaan en kunt hierdoor ook beter je doelen realiseren. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding en kun je alle vragen stellen tijdens de small group training. Je ervaart alle voordelen van een personal training, maar dan in een kleine groep. Zorg dat je ook alle voordelen in gaat zien en ontdek nu wat een small group training met jou gaat doen!

De trainingen vinden plaats in de trainingsstudio van Kuijpers Personal Training te Deurne. Deze ruimte is voorzien van verschillende trainingsmaterialen. Barbells, Ultimate instabillity, TRX, Dumbells, Kettlebells en sandbags zijn slechts enkele voorbeelden die te vinden zijn in de trainingsstudio. Deze ruimte van 110m2 is uitermate geschikt voor personal training of small group training.

Voor meer informatie over de kosten, klik hier.

Starten met Small Group Training?

Plan nu een GRATIS adviesgesprek!

Durf jij de uitdaging aan?

Begin vandaag nog!