Training is op afspraak

Op afspraak

06-539 00 715

Hi! Ik ben Anouk van Schijndel

En woon in Beek en Donk. In 2019 ben ik afgestudeerd als voedingsvoorlichter. Tijdens mijn studie heb ik veel geleerd over voeding en ben ik nog meer gaan inzien hoe belangrijk voeding is voor het functioneren van je lichaam. 

Vroeger heb ik verschillende sporten uitgeoefend, zoals turnen, tennis en fitness. Tegenwoordig voetbal, wandel en hardloop ik graag. De combinatie van voeding, beweging en ontspanning is belangrijk voor mij. Ik vind het supertof om als voedingscoach bij Kuijpers Personal Training mijn kennis over voeding met jullie te delen en jullie te begeleiden naar een gezond voedingspatroon.

Coach:

  • Voedingscoach
  • Leefstijlcoach

Opleidingen:

  • Voeding & Welzijn
  • Voedingsmiddelentechnologie
  • Minor – Voeding en Ziektepreventie

Mijn kernwaarden:

  • Open en eerlijk
  • Behulpzaam
  • Betrokken
  • Doelgericht

Durf jij de uitdaging aan?

Begin vandaag nog!

Wat is een Voedingscoach?

Een professional die inzichtelijk kan maken wat voor jou de beste keuze is. De voedingscoach begeleidt je en ontwikkelt een gezonder eet- en beweegpatroon om te komen tot een blijvend resultaat. Dus zonder dieet maar door structurele veranderingen te implementeren in jouw eet- en beweegpatroon waarbij je je happy voelt.

Durf jij de uitdaging aan?

Begin vandaag nog!