Training is op afspraak

Op afspraak

06-539 00 715

Ben jij op zoek naar een sport in de frisse buitenlucht?

Wil jij lekker buiten sporten, in een groep die voor iedereen toegankelijk is? Dan is Bootcamp Deurne echt iets voor jou! Met deze high intensity workout train je op jouw eigen niveau kracht, uithoudingsvermogen en spiermassa onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur / Personal Trainer.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij Bootcamp Deurne. Iedereen moet zichzelf kunnen ontwikkelen op zijn of haar eigen manier. Het mooie is: in een groep met andere sporters zul je eerder die extra stap zetten die je anders zou laten. Trainen op je eigen niveau, staat tijdens de lessen centraal.

Tijdens de lessen maken wij veel gebruik van het eigen lichaamsgewicht en materialen die voor handen liggen zoals bankjes, omgevallen bomen, bruggetjes, muurtjes etc. Ook worden tijdens de lessen verschillende trainingsmaterialen gebruikt zoals Kettlebells, dumbells, corebags, battleropopes, slamballs etc. Een ding is zeker! Geen les is hetzelfde. Wij zorgen iedere keer voor veel variatie en uitdaging om het voor iedereen aantrekkelijk te houden.

Ervaren wat onze Bootcamp Training inhoudt? Meld je hier aan voor een GRATIS proefles!

Bootcamp iets voor jou?

Maak gebruik van een GRATIS proefles!

Voor meer informatie over de kosten, klik hier.

Waar & Wanneer

Dinsdag 19:30 - 20:30
Stijn Streuvelslaan 48B, Deurne
Donderdag 19:30 - 20:30
Stijn Streuvelslaan 48B, Deurne
Vrijdag 09:00 - 10:00
't Zandbos, Deurne

Durf jij de uitdaging aan?

Begin vandaag nog!