Training is op afspraak

06-539 00 715

Ben jij op zoek naar een sport in de frisse buitenlucht?
Houd je wel van een uitdaging?  En wil je sporten in een groep die voor iedereen toegankelijk is?
Dan is Bootcamp Deurne / Helenaveen geschikt voor jou. Met deze high intensity workout train je in de buitenlucht kracht, uithoudingsvermogen en spiermassa onder begeleiding van een personal trainer/militair.


Wat centraal staat tijdens de lessen is dat je altijd op je eigen niveau kan trainen. Iedereen moet zichzelf kunnen ontwikkelen op zijn of haar fysiek gebied. In een groep met andere campers zal je die extra stap zetten die je anders zou laten.
Wat wij belangrijk vinden is dat iedereen zich welkom voelt binnen Bootcamp Deurne / Helenaveen!

Tijdens de lessen maken wij veel gebruik van het eigen lichaamsgewicht en materialen die voor handen liggen zoals bankjes, omgevallen bomen, bruggetjes, muurtjes etc.
Ook worden tijdens de lessen verschillende trainingsmaterialen gebruikt zoals Kettlebells, dumbells, corebags, battleropopes, slamballs etc.
Een ding is zeker! Je zal nooit dezelfde les ervaren. Wij zorgen iedere keer voor veel variatie en uitdaging om het voor iedereen aantrekkelijk te houden.

Bootcamp iets voor jou?

De 1ste training is altijd GRATIS! Kijk of Bootcamp iets voor jou is tijdens deze GRATIS proefles!

10 Rittenkaart:

10 trainingen voor 70 euro. Sport voor 7 euro per training.

Losse training:

8 euro.

Aanmelden                 

 

Waar en wanneer?

Zondags 09:00 - 10:00
Park (Walhalla), Deurne
Dinsdags 19:30 - 20:30
Schoolplein, Helenaveen
Woensdag 19:30 - 20:30
* Plein Dinghuis, Deurne
Donderdags 19:30 - 20:30
Park (Walhalla), Deurne
* Kettlebell Bootcamp

Geschiedenis:

Bootcamp is ontstaan in Amerika. Militaire eenheden konden op deze wijze overal ter wereld trainen. Met materialen die daar voor handen waren. Het doel was op een zo efficiënt mogelijke manier, snel resultaat te boeken. In 1999 kwam het naar Europa. Eerst in Engeland en daarop volgde al snel andere landen in europa.  De populariteit van Bootcamp stijgt nog steeds.