Training is op afspraak

Op afspraak

06-539 00 715

Hi! Ik ben Cas van den Berkmortel

Ik ben 20 jaar oud en kom uit de Zeilberg. Dit jaar studeer ik af aan het Summa College als Voeding- & leefstijladviseur. Zodra ik de opleiding heb afgerond kan ik mij laten registreren als gewichtsconsulent. Daarnaast ben ik bezig met het afronden van de opleidingen sportmassage, sportverzorging en fitnesstrainer A. Na het behalen van mijn opleiding, ga ik verder studeren om mezelf verder te ontwikkelen.

Tijdens mijn stages heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van recreantensporters en het opstellen van trainingsschema’s. Dat komt me hier goed van pas. Bij Kuijpers Personal Training kom je me namelijk tegen bij de Small Group Trainingen!

Zelf heb ik altijd veel gesport, vooral fitness en vechtsporten. Op dit moment focus ik me op kracht- en conditietrainingen en wil ik me meer gaan toeleggen op het powerliften en hardlopen.

 

Opleidingen:

  • Voeding- & Leefstijladviseur

Mijn kernwaarden:

  • Gedreven
  • Eerlijk
  • Sportief
  • Integer
  • Uitdagend

Durf jij de uitdaging aan?

Begin vandaag nog!

Wat is een Voedingscoach?

Een professional die inzichtelijk kan maken wat voor jou de beste keuze is. De voedingscoach begeleidt je en ontwikkelt een gezonder eet- en beweegpatroon om te komen tot een blijvend resultaat. Dus zonder dieet maar door structurele veranderingen te implementeren in jouw eet- en beweegpatroon waarbij je je happy voelt.

Durf jij de uitdaging aan?

Begin vandaag nog!