Training is op afspraak

Op afspraak

06-539 00 715

Hi! Ik ben Danique van Dinther

Ik ben 24 jaar en woon in Deurne. In 2017 ben ik afgestudeerd als Wellness & Lifestyle coach.
Tijdens mijn opleiding heb ik alles geleerd over voeding, sport en ontspanning en vooral hoe je deze drie onderdelen samen inzet op weg naar een gezonde leefstijl. Ik ben er namelijk van overtuigd dat ze onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden!

Sporten is altijd heel belangrijk voor mij geweest.  Ik heb 14 jaar gevoetbald en ben dit later gaan combineren met fitness. Ook voeding is belangrijk voor mij. In de pubertijd heb ik voedingsallergieën en intoleranties ontwikkeld, waardoor ik dagelijks bewust bezig ben met voeding. Ik vind het geweldig om deze ervaring en mijn passie voor sport in te te zetten om jou te begeleiden naar een gezonde leefstijl!

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen in mijn werkgebied. Zo kan ik jullie nog beter trainen, coachen en adviseren. Dat doe ik door extra cursussen en opleidingen te volgen.

Opleidingen:

 • Huidig: Learning and Development in Organisations – HAN te Nijmegen
 • Mental Coach – Civas
 • Wellness & Lifestyle Coach – Groene Campus
 • Voedingsconsulent
 • Sport massage
 • Sport verzorging
 • Ontspanningsmassage

 

Mijn kernwaarden:

 • Open- en eerlijkheid
 • Respectvol
 • Plezier en humor
 • Betrokkenheid
 • Uitdaging

Meer informatie over de mogelijkheden?

Plan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek!

Leefstijlcoach Deurne

Een leefstijlcoach zorgt voor veranderingen op het gebied van voeding, bewegen, slaap, stoppen met roken en ontspanning. De naam 'coaching' is niet voor niets: je gaat zélf je leefstijl veranderen, en de coach helpt je om dat op een manier te doen die precies bij jou past.

Durf jij de uitdaging aan?

Begin vandaag nog!