Training is op afspraak

Op afspraak

06-539 00 715

Doelen stellen

Maak voor jezelf een lijst met zoveel mogelijk doelen. Probeer de 100 te halen. Het hoeven geen realistische doelen te zijn, als het maar doelen zijn waar jij blij van wordt. De volgende categorieën kunnen je op weg helpen:
Familie en vrienden, activiteiten, sport, muziek, uiterlijk, ontspanning, mensen, locaties, creatief, zakelijk, liefde, bijdragen, wonen, verzorging, dieren, ondernemen, gezondheid, etc.

Misschien weet je er zelf ook nog wel een paar aan te vullen. Ook kun je denken aan wat je als kind leuk vond, wat zou je doen als je nog een jaar te leven hebt, wat als je nog een maand hebt, mensen die je zou willen ontmoeten, hoe inspireren jouw normen en waarden, enz.

Pak na een paar dagen de lijst nog eens en kijk of je hem kunt aanvullen. Of staan er doelen tussen die je eigenlijk toch niet zou willen bereiken? Maak je lijst zo, dat ieder doel goed voelt.

Zet je belangrijkste en meest haalbare doel bovenaan en werk zo naar beneden.
Zet achter je 10 hoogste doelen de stappen die je kunt nemen om je doel te bereiken. Hierdoor kan de prioriteit van de doelen onderling weer verschuiven. Ook in de loop van de tijd kunnen doelen verschuiven, vervallen of wijzigen, dat hoort erbij.

Wees niet teleurgesteld over doelen die je nooit bereikt, je bent geen robot. Hang je lijst op een plek waar je hem zelf regelmatig ziet.

Succes!

Wat is jouw mening?

(0 reacties)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

info@kuijperspersonaltraining.nl

06-539 00 715

Hoefnagelsplein 6, 5766 PR Griendtsveen

KVK 70431094