Training is op afspraak

Op afspraak

06-539 00 715

Sporten tijdens je zwangerschap en na je bevalling

Een zwangerschap en bevalling zijn ingrijpende gebeurtenissen voor je lichaamWanneer je wilt starten met sporten is het daarom verstandig dit te doen onder deskundige begeleiding. Zo voorkom je klachten of blessures. Het Fit Mama programma is er voor vrouwen die tijdens en na de zwangerschap bewust met hun lichaam bezig willen zijn. Zo ga je goed voorbereid de bevalling in en werken we na je bevalling 8 weken doelgericht aan een veilig herstel van jouw lichaam.

Voor wie?

Het Fit Mama Programma is voor vrouwen die zwanger zijn of recent zijn bevallen. Maar ook voor vrouwen die alweer even sporten na de bevalling, maar nog klachten ervaren aan buik, rug, bekken of bekkenbodem. Twijfel je of het iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op.

Starten met het Fit Mama Programma?

Plan een GRATIS adviesgesprek!

Over het Fit Mama Programma 

Het programma bestaat uit trainingen op onze trainingslocatie, home workouts en een e-book. In de trainingen besteden we speciale aandacht aan je buik, rug, bekken en bekkenbodemspieren. De delen van je lichaam die tijdens de zwangerschap het meeste te verduren hebben. We bekijken samen wat jouw lichaam nodig heeft. Met uitgebreide aandacht voor houding, ademhaling en bewegingspatronen.

Doel

Het doel van de trainingen is om tijdens je zwangerschap fit te blijven en je na de bevalling klaar te stomen om weer deel te nemen aan reguliere trainingsprogramma’s. Tijdens de trainingen worden ook situaties uit het dagelijks leven nagebootst (tillen, dragen, duwen, etc.). Je leert hoe je deze bewegingen goed uitvoert, met de juiste houding en ademhaling.

Coaches

Wencke Kersten en Piet Kuijpers zijn beiden gecertificeerd pre- en postnataal personal trainer. Zij zorgen ervoor dat je weer veilig, verantwoord en met plezier kunt sporten.

Opleidingen

Sterkher
Core Academy

Ledenvoordeel Zorgboogextra

Ben je lid van Zorgboogextra? Dan ontvang je één les gratis. Je betaalt dan geen €150,- euro maar slechts €135,- voor het 8weken traject.

Tip! Vraag ook even na bij je zorgverzekering of het Fit Mama Programma (deels) wordt vergoed vanuit je aanvullende verzekering.

Voor meer informatie over de kosten, klik hier.

Durf jij de uitdaging aan?

Begin vandaag nog!