Training is op afspraak

06-539 00 715

NASM personal trainer

NASM Personal trainer

Deze internationale Personal Trainer opleiding van de National Acadamy of Sports Medicine is internationaal geaccrediteerd en voldoet aan de Europese kwaliteitsnormen (EQF) en de European Fitness and Health Association.

De Certified Personal Trainer opleiding (CPT) van de NASM staat inmiddels bekend als dè Personal Trainer opleiding in Nederland. Je leert te werken vanuit een wetenschappelijk onderbouwd trainingsconcept dat toe te passen is voor zowel de beginnende als gevorderde sporter. Dit komt door het door NASM ontwikkelde OPT-model. OPT staat voor Optimal Performance Training en zorgt ervoor dat iedere klant op zijn eigen niveau traingt en stapsgewijs en verantwoord beter wordt.


Optimum Performance Training (OPT) Model

Het model werd ontwikkeld door NASM en heet Optimum Performance Training (OPT). Het is gebaseerd op de wetenschappelijke richtlijnen en principes uit de bewegingsleer. Elke fase binnen het (OPT) model is zo opgebouwd dat het iedere cliënt voorziet van een systematische opbouw waarmee vooruitgang geboekt kan worden ten aanzien van elk persoonlijk doel. Tevens houdt het model rekening met de specifieke, persoonlijke behoefte. Kennis over diverse trainingsvormen komen aan bod: flexibiliteitstraining, cardiorespiratoire training, core training, balanstraining, reactie training, snelheid en beweeglijkheid en krachttraining.

Wat is jouw mening?

(0 reacties)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

info@kuijperspersonaltraining.nl

06-539 00 715

Hoefnagelsplein 6, 5766 PR Griendtsveen

KVK 70431094