Training is op afspraak

Op afspraak

06-539 00 715

#nofitgirl

Op alle social media kanalen en op TV komen ze voorbij. De zogeheten #fitgirls.
Jonge meiden met een eeuwige glimlach, perfecte platte (blokjes)buik en ronde, bolle billen.
Zij geven het voorbeeld hoe jij het ultieme fitte lijf en leven kan krijgen. Mooie kommetjes havermout
met mooi uitgelijnde plakjes banaan en vergeet vooral niet een klein beetje chocolade.
Want ja, je moet natuurlijk wel genieten van #deleven. Daarnaast trainen zij 6-7 dagen in de week.

Dat moet jij ook kunnen, toch?
Deze meiden geven aan dat je geen excuus kunt hebben om niet te sporten. Zij gaan gewoon om 7 uur in ochtend. Dat kan jij ook?! Of toch niet? Jij hebt kinderen, een serieuze baan, een relatie, sociaal leven en een huishouden bij te houden. Dus om 7 uur in ochtend sporten? Wie helpt de kinderen dan naar school. Na het werk moeten ze opgehaald worden van de BSO, dan snel koken, eten, kinderen naar bed en dan ben je blij als je 2 avonden jezelf naar de sportschool kunt slepen.

Hoe doen zij dat toch?
Verrassing, niet dus! Deze #fitgirls zijn jong, studeren meestal nog, hebben geen gezin en vaak is het sociale leven ook ver te zoeken. Alles draait om hun perfect lijf en leven. Perfecte fotos van hun perfecte lijf, vanuit de perfecte hoek genomen, met meerdere filters eroverheen. En het komt helaas regelmatig voor dat deze meiden een eetstoornis oplopen, omdat ze geobsedeerd bezig zijn met voeding en beweging. Dus lekker hoor #deleven van die #fitgirls. En deze meiden verdienen hun geld door jou voor te houden dat jij het ook zou moeten kunnen

Ga als volwassen vrouw, met of zonder baan, met of zonder kinderen, met of zonder relatie, je niet vergelijken met anderen die het in jouw ogen perfect voor elkaar hebben. Er zit zo veel meer achter dat perfecte plaatje op social media dan je in eerste instantie denkt. Als je jezelf vergelijkt, zonder dat perspectief, dan doe je het toch nooit goed. Iedereen is anders, elk lijf is anders, dus houd op met vergelijken en kijk naar wat jij wel doet en wat jouw lichaam voor jou doet!

Dus geniet van het leven, voed je lichaam en beweeg! Maar streef niet naar #fitgirl, maar wordt een #strongwoman.

Bron: www.fytaal.nl

Wat is jouw mening?

(0 reacties)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

info@kuijperspersonaltraining.nl

06-539 00 715

Hoefnagelsplein 6, 5766 PR Griendtsveen

KVK 70431094