Training is op afspraak

Op afspraak

06-539 00 715

Op een verantwoorde manier (weer) fit na je bevalling

Het doel van ons Online Fit Mama Programma (FMP) is om je op een verantwoorde manier (weer fit) te krijgen na je bevalling. We besteden speciale aandacht aan je buik, rug, bekken en bekkenbodemspieren. De delen van je lichaam die tijdens de zwangerschap het meeste te verduren hebben. Het programma duurt 12 weken.

Over het Online Fit Mama Programma 

Het programma bestaat uit work-out video’s, persoonlijke voedingsbegeleiding en het FMP E-book. Ook krijg je trainingsmaterialen die van pas komen tijdens de work-outs.

Een persoonlijke coach begeleid je tijdens het hele traject. Zo sta je er nooit alleen voor! Jouw coach ondersteunt je bij work-outs en op het gebied van voeding. Dat maakt het programma uniek!

Voor wie?

Het Fit Mama Programma is voor vrouwen die recent zijn bevallen. Maar ook voor vrouwen die alweer even sporten na de bevalling, maar nog klachten ervaren aan buik, rug, bekken of bekkenbodem. Twijfel je of het iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op.

Workout-video’s

In de work-out video’s besteden we speciale aandacht aan je buik, rug, bekken en bekkenbodemspieren. De delen van je lichaam die tijdens de zwangerschap het meeste te verduren hebben. Samen met je persoonlijke coach kijken jullie wat jouw lichaam nodig heeft. Er is uitgebreid aandacht voor je houding, ademhaling en bewegingspatronen.

Twijfel je over je uitvoering tijdens een oefeningen? Film jezelf dan tijdens de uitvoering en stuur het filmpje op naar je coach. Zo kan de coach meekijken en feedback geven waar nodig.

Tijdens de home-workouts maken we gebruik van de twee onderstaande elastieken. Deze ontvang je per post bij aanvang van het programma.

Set van 3 weerstandsbanden
(Hard-Medium-soft)


Een weerstandsband
(15 kg)

Voedingsbegeleiding:

Tijdens ons Online Fit mama Programma krijg je 12 weken lang één op één voedingsbegeleiding van je persoonlijk coach. Samen met je coach plan je wekelijks een online coach gesprek. Gezonde voeding hoeft absoluut niet saai te zijn! En daar gaan we jou bij helpen.

Als hulpmiddel gebruiken we onze coach- en voedingsapp VYTAL. Met deze app kunnen we je dagelijks ondersteunen en monitoren naar een gezond voedingspatroon. Met meer dan 1.500 gezonde recepten zorgen we voor meer variatie in je voedingspatroon. Stuk voor stuk heerlijke recepten die niet alleen gezond zijn, maar je ook even die extra boost geeft in deze drukke en hectische periode.

Ons FMP E-book

In ons FMP E-book vind je waardevolle artikelen, recepten, verhalen en health tips. Weet jij bijvoorbeeld wat een diastase is? Of waarom het zo belangrijk is om je core functie te herstellen na je zwangerschap? Antwoord op deze vragen en nog veel meer vind je in ons E-Book.

Ons E-book bevat ook fijne tips voor je fysieke en mentale gezondheid. Samen zorgen we ervoor dat jij jezelf niet vergeet in deze periode!

Starten met het Online Fit Mama Programma?

Plan een GRATIS adviesgesprek!

Coaches

Wencke Kersten en Piet Kuijpers zijn beiden gecertificeerd pre- en postnataal personal trainer. Zij zorgen ervoor dat je weer veilig, verantwoord en met plezier kunt sporten.

Opleidingen

Sterkher
Core Academy

Ledenvoordeel Zorgboogextra

Ben je lid van Zorgboogextra? Dan ontvang je één leuke korting. Je betaalt dan geen €150,- euro maar slechts €135,- voor het 12 weken traject.

Tip! Vraag ook even na bij je zorgverzekering of het Fit Mama Programma (deels) wordt vergoed vanuit je aanvullende verzekering.

Voor meer informatie over de kosten, klik hier.

Durf jij de uitdaging aan?

Begin vandaag nog!