Training is op afspraak

Op afspraak

06-539 00 715

Met Online Personal coaching ben je niet gebonden aan een fitnessschool en hoef je nooit een afspraak met je trainer in te plannen. Je kiest zelf waar en wanneer je gaat trainen. De kosten zijn ook een stuk lager dan Personal Training. Maar de kwaliteit blijft natuurlijk. Het enige dat van jouw verwacht wordt is discipline.


 

Met Online Personal coaching train je namelijk via je eigen smartphone. Via mijn app krijg je toegang tot je persoonlijke trainingsschema. Deze is volledig afgestemd op jouw doelen. Ik houd rekening met eventuele blessures, de tijd die je aan sporten wilt besteden, je leeftijd en de middelen die je tot je beschikking hebt. Of je nu wilt sporten in de fitnessschool, thuis in de woonkamer of buiten, het is allemaal mogelijk.

De app’s

Voor Online Personal coaching zul je gebruik maken van twee app’s. Een Fitness-app en een Food-app. Aan de hand van een ingevulde vragenlijst wordt jouw persoonlijke plan samengesteld.

In de Fitness-app wordt een volledig, persoonlijk trainingsschema weergegeven. Het schema is in een agenda beschikbaar. Via handige 3D animaties wordt duidelijk uitgelegd hoe de oefening uitgevoerd moet worden. En mocht je toch nog vragen hebben, dan stel je deze eenvoudig, via de app. Ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Om er zeker van te zijn dat je jouw doelen gaat halen krijg je ook toegang tot de Food-app. De app is te gebruiken om verschillende doelen te bereiken zoals afvallen, op gewicht blijven of spiermassa opbouwen. Voor elk van deze doelen kun je voedingsplannen kiezen. Op basis van de vragenlijst zal ik een aanbeveling doen voor het gebruik van deze app.

Online personal coaching in 4 stappen

Stap 1: Intake Formulier

Tijdens het aanmelden ontvang je een intake formulier waarop jij jouw doelstelling, persoonlijke informatie en medische achtergrond met mij deelt.

Stap 2:  Contact

Na het invullen van het intake formulier neem ik contact met je op om jouw persoonlijke doelen te bespreken.

Stap 3: Download de app

Download de app en voedingsapp en ontvang daarna jouw inloggegevens via het e-mailadres wat je hebt opgegeven.

Stap 4:  Aan de slag!

Na het invullen van de app ontvang jij een persoonlijk trainingsschema en voedingsadvies op basis van de door jouw ingevulde gegevens.

Aanmelden voor Online personal coaching

Wat kan je van mij verwachten?

Met Online Personal coaching word je door mij als online personal coach begeleid naar jouw doelstelling. Of dit nu is afvallen, strakker figuur, aankomen, spiermassa- of kracht opbouwen of een conditionele doelstelling is, ik als jouw online personal coach kan jouw daar bij helpen. Het traject start met een online intake formulier. In het online intake formulier staan veel persoonlijke vragen zodat ik een goed beeld heb van wie jij bent.
Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om. Deze gegevens zullen niet openbaar of aan derden worden getoond. Na het ontvangen van het intake formulier maak ik een account voor je aan in Virtuagym. Jij ontvangt een e-mail met een uitnodiging om je account te bevestigen en een wachtwoord aan te maken. Na het activeren kun jij de apps in de Play Store of Apple Store downloaden genaamd Virtuagym en Food. Log bij beide apps in en dan gaan wij van start!