Training is op afspraak

Op afspraak

06-539 00 715

Heb je gezocht op “personal trainer Deurne” en ben je toen bij Kuijpers Personal Training terecht gekomen? Dan wil je vast weten waarom ik jou kan helpen.

ZOEK JE EEN PERSONAL TRAINER IN DEURNE?

 

Wil jij slanker, fitter en vitaler de toekomst in?

Er is niets beter dan lekker in je vel zitten.

 

"Op een persoonlijke manier werken aan jouw gezondheid met aandacht voor sport, voeding en mindset."

– Piet (Personal Trainer & Health coach)

Gratis Kennismaking

Wat is een Personal trainer?

Een personal trainer is iemand die de kwaliteiten, ervaring en kennis in huis heeft om een bewegingsplan op te stellen aan de hand van uw wensen en lichamelijke conditie! Dit is voor iedereen die aan zijn of haar gezondheid wil werken. Ieder mens is verschillend en daarom is een persoonlijk beweeg- en trainingsplan zo belangrijk om uw doelen te behalen én te behouden.

Een personal trainer werkt resultaatgericht en gedurende een langere periode met u aan een gezonde(re) en energieke leefstijl. Zij (hij) is uw eigen motivator, inspirator, coach, trainer, begeleider, sportmaatje, mentalcoach, vertrouwenspersoon én geeft u advies op het gebied van sport, bewegen en voeding.

De afspraak met de personal trainer staat (en gaat dus altijd door), ook als het regent, als u moe bent of gewoon geen zin heeft. De personal trainer is namelijk uw hoogstpersoonlijke stok achter de deur die u onvermoeibaar helpt en herinnert aan uw doelen.

Durf jij de uitdaging aan?

Begin vandaag nog!