Training is op afspraak

Op afspraak

06-539 00 715

Wil jij slanker, fitter en vitaler de toekomst in?

Bij ons creëer je de beste versie van jezelf!

Kies je voor personal training, dan sport je onder 1-op-1 begeleiding in onze studio. Samen met jouw personal trainer ga jij aan de slag om je doel te behalen.

Bij Kuijpers Personal Training & Health center kiezen we voor een aanpak die jou en jouw doel op de beste manier bij elkaar brengt. Wij geloven niet in slechts één goede oefening of één methode. Ieder mens is anders, ieder doel is uniek. Je krijgt een op maat gemaakt programma dat precies bij jou en je doel past.

Starten met Personal Training?

Plan nu een GRATIS adviesgesprek!

Voor meer informatie over de kosten, klik hier.

Onze aanpak in 4 stappen

Stap 1: Intake

Tijdens de eerste (vrijblijvende) kennismaking bespreek je samen met de personal trainer jouw wensen en persoonlijke situatie. Er zal in goed overleg een plan van aanpak worden gemaakt waarin de door jou bepaalde doelstellingen worden vastgelegd.

Stap 2:  Testen en Meten

Tijdens deze stap worden lichaamsgewicht, omtrek, spierpercentage en vetmassa gemeten. Ook je hartslag en bloeddruk zijn onderdeel van de meting. Door bovenstaande metingen te verrichten, krijg ik een goed beeld van jouw fysieke gesteldheid en lichaamscompositie.

Stap 3: Belastingscan

Tijdens deze scan breng ik in kaart hoe je staat en beweegt. Dit is een belangrijk onderdeel voor het realiseren van jouw persoonlijke trainingsprogramma. De resultaten koppel ik aan de beweegcomponenten tijdens het trainen.

Stap 4:  Training en Coaching

We werken samen concreet naar je doelen. Je krijgt optimale en professionele begeleiding op het gebied van training en coaching. En natuurlijk geef ik ook ondersteuning op het vlak van gezonde voeding. Samen werken wij stap voor stap naar een gezondere levensstijl toe.

Durf jij de uitdaging aan?

Begin vandaag nog!