Training is op afspraak

06-539 00 715

Wil jij slanker, fitter en vitaler de toekomst in?
Bij mij creëer je de beste versie van jezelf!

Ik geloof niet in slechts één goede oefening of één methode. Ieder mens is anders, ieder doel is uniek en het is pas goed als je die twee effectief kunt verenigen. Ik combineer verschillende technieken die wetenschappelijk zijn onderzocht en zich hebben bewezen in de praktijk. Met deze technieken stel ik een op maat gemaakt programma samen wat precies past bij jouw doel.

Bij mij wordt functioneel trainen niet bepaald door een methode, een serie oefeningen of de voorkeur voor materiaal, maar als een aanpak die jou en het doel het snelst bij elkaar gaat brengen.


 

Doelgericht trainen

In elk mens schuilt een atleet en het ontwikkelen van deze atleet heeft een positieve invloed op de gezondheid, de fysieke vrijheid en op sportprestaties.
Als moderne personal trainer ben ik niet alleen maar bezig met trainen, maar kijkt ik veel breder.
Ik zorg ervoor dat je op een effectieve wijze jezelf klaarstoomt voor jouw persoonlijke doel.
Door middel van fysiek trainen en coachen op leefstijl zorg ik dat je de rest van je leven hier profijt van hebt.

Durf jij de uitdaging aan?

Start vandaag nog!

Mijn aanpak in 4 stappen

Stap 1: Intake

Tijdens de eerste (vrijblijvende) kennismaking bespreek je samen met de personal trainer jouw wensen en persoonlijke situatie. Er zal in goed overleg een plan van aanpak worden gemaakt waarin de door u bepaalde doelstellingen worden vastgelegd.

Stap 2:  Testen en Meten

Tijdens deze stap worden lichaamsgewicht, omtrek, spierpercentage en vetmassa gemeten. Ook je hartslag en bloeddruk zijn onderdeel van de meting. Door bovenstaande metingen te verrichten, krijg ik een goed beeld van jouw fysieke gesteldheid en lichaamscompositie.

Stap 3: Belastingscan

Tijdens deze scan breng ik in kaart hoe u staat en beweegt. Dit is een belangrijk onderdeel voor het realiseren van uw persoonlijke trainingsprogramma. De resultaten koppel ik aan de beweegcomponenten tijdens het trainen.

Stap 4:  Training en Coaching

We werken samen concreet naar je doelen. Je krijgt optimale en professionele begeleiding op het gebied van training en coaching. En natuurlijk geef ik ook ondersteuning op het vlak van gezonde voeding. Samen werken wij stap voor stap naar een gezondere levensstijl toe.