Training is op afspraak

Op afspraak

06-539 00 715

Hi! Ik ben Renske de Keizer

Ik ben 18 jaar oud en woon in Griendtsveen. Bij Kuijpers Personal Training kom je me tegen bij Personal Training, Small Group Training én de Bootcamplessen.

Ik vind sport en voeding heel interessant en houd me daar graag mee bezig. Naast het bezig zijn met beweging wil ik me dan ook graag verder ontwikkelen tot gewichtsconsulent.  In mijn vrije tijd sport ik zelf ook graag, denk aan fitness, High Intensity (Hiit) en krachttraining.

Het mooie aan mijn werk bij Kuijpers Personal Training vind ik de persoonlijke benadering. We begeleiden onze sporters echt op maat, zodat ze oefeningen goed uitvoeren, hun voeding op orde krijgen en uiteindelijk het resultaat bereiken dat ze voor ogen hadden!

Opleidingen:

 • Summa Sport (bewegen en gezondheid)
 • HYROX certified trainer
 • Fitnesstrainer
 • Assistent fitnesstrainer

Cursus:

 • EHBSO

Mijn kernwaarden:

 • Enthousiast
 • Sociaal
 • Respectvol
 • Eerlijk
 • Sportief
 • Doorzettingsvermogen.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Plan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek!

Bootcamp Deurne

‘Afzien, discipline, doorzettingsvermogen en frisse buitenlucht’, zo zou je bootcamp kunnen omschrijven. Deze trainingsmethode is een outdoor training waarbij gewerkt wordt aan je uithoudingsvermogen, kracht, figuur en souplesse. Bootcamp is overgewaaid uit het Amerikaanse leger en is inmiddels een trend in Nederland.

Durf jij de uitdaging aan?

Begin vandaag nog!