Training is op afspraak

Op afspraak

06-539 00 715

PERSONAL TRAINING
14 januari 2019
    

Na 2 zwangerschappen begon ik aan mijn missie om weer in shape te raken. Weer fit worden was mijn doel. Iedere week daagde Piet me met zijn vakkundigheid, enthousiasme en motiverende werkwijze uit om net iets meer uit mezelf te halen. Hij liet me flink werken, altijd gecombineerd met de nodige lol en gezelligheid! Mission accomplished!

PERSONAL TRAINING
20 oktober 2019
    

Ik ben begonnen met Personal Training bij Kuijpers Personal Training om weer echt fit te worden. En dat is ruimschoots gelukt! Bij Piet train je met doelen. Steeds een tandje erbij. Zodat je ook echt ergens naartoe werkt. Hij zorgt er op een leuke en enthousiaste manier voor dat je net dat stapje extra zet. Daarnaast heeft hij oog voor je gezondheid, zodat je je zelf niet voorbij loopt. De trainingslocatie is top. Een mooie ruimte met alles wat je nodig hebt. Je traint er vrijwel altijd alleen. Superfijn! Ik zit lekker in mijn vel en heb energie voor 10. Eindelijk heb ik het plezier in het sporten teruggevonden. Dat heerlijke gevoel gun ik iedereen!

SMALL GROUP TRAINING, BOOTCAMP
15 februari 2020
    

Ik ben sinds oktober 2019 aan het sporten bij Piet. Begonnen met Bootcamp en na een paar maanden ook aangesloten bij de Small Group trainingen. Piet kijkt echt naar jouw persoonlijke mogelijkheden en daagt je uit om steeds een stapje verder te gaan, zonder over je grenzen te gaan of blessures op te lopen. Ik sport nu drie keer per week en probeer ook een keer te hardlopen. Want ook dat gaat veel beter dan voorheen! Ik ga echt met stappen vooruit en merk dat ik steeds meer kan. Zoals laatst ook door Piet gezegd; je bent zelf gewicht kwijt en kan meer gewicht aan bij de oefeningen. Daarnaast is sporten bij Piet altijd fijn! Hij gebruikt fijne materialen en goede apparaten en de lessen zijn altijd afwisselend. Ik heb nog nooit eenzelfde training gehad. En de bootcampsessies in de bossen zijn echt het gaafste om te doen! 💪🏻

DUO PERSONAL TRAINING
18 maart 2020
    

Aanrader! Piet heeft altijd een gevarieerd programma. Levert echt maatwerk en daagt je uit om je grenzen te verleggen. Nooit gedacht dat ik dit zo leuk zou gaan vinden!

PERSONAL GROUP TRAINING
19 maart 2020
    

Voor een gevarieerde uitdagende training ben je bij Kuijpers personal training aan het juiste adres! Sinds een half jaar train ik 1x per week bij Piet. De training is iedere week weer anders waardoor het nooit gaat vervelen. Tijdens het intakegesprek worden je doelen en wensen uitvoerig besproken waarna Piet een schema opstelt dat volledig bij je past. Bij een training heeft Piet een motiverende rol, maar bewaakt hij ook goed je grenzen. Na iedere training ben ik tot het uiterste gegaan waardoor de resultaten nu al goed zichtbaar zijn. Wil jij op een leuke manier aan je gezondheid werken door meer te bewegen ? Dan raad ik Kuijpers personal training zeker aan! Door de verschillende mogelijkheden zoals 1 op 1, groepstraining of bootcamp is er altijd een optie die bij je past!

BOOTCAMP
9 augustus 2020
    

Ben super blij dat ik gestart ben, eerst met 1x in de week Bootcamp. Lekker buiten zelfs in de regen fijn!!! Nu ook nog small Group 1x in de week. Combi is heel erg leuk. De lessen zijn ook elke keer anders. Echt een aanrader

BOOTCAMP
14 augustus 2020
    

Ik ga sindskort met veel plezier wekelijks naar Bootcamp bij Kuijpers Personal Training. Dit bevalt heel goed. De oefeningen zijn afwisselend. Je kan het zo zwaar maken als je zelf wilt. De uitleg bij de oefeningen is duidelijk, en je krijgt goede tips of wordt bijgestuurd wanneer nodig.

PERSONAL TRAINING
21 augustus 2020
    

Met veel plezier ga ik naar de personal trainingen. Elke keer staat Piet vol energie voor je klaar en geeft de begeleiding waar ik naar op zoek was. Uitdagend, professioneel, kracht, mentaal, energie, doorzetten en gemotiveerd dat is Piet Kuijpers training.

SMALL GROUP TRAINING
1 mei 2021
    

Professionele begeleiding in een fijne omgeving met alle aandacht om je persoonlijke doelen te behalen. Afwisselende trainingen voor mij speciale aanpassingen ivm knieklachten. Deskundige en prettige hulp van de voedingscoach. Er heerst altijd een gezellige open sfeer.

SMALL GROUP TRAINING
2 mei 2021
    

Ik heb ervaren dat er veel keuze is in sportscholen, met elk hun prijskaartje. Maar waarom ik graag hier sport is de persoonlijke benadering en indien je wilt een integrale aanpak inclusief voeding etc. Daarin onderscheidt Piet zich van de anderen. Ieder kan op zijn eigen niveau meedoen; in een kleine groep train je wel gezamenlijk maar nog steeds voor jezelf en indien nodig op jouw situatie aangepast, gecoacht door Piet. Zo kan iedereen op zijn eigen manier toch het maximale uit zichzelf halen. Ik ervaar het daarom ook als personal training, met het voedingsadvies van Wencke erbij al helemaal.

Durf jij de uitdaging aan?

Begin vandaag nog!