Training is op afspraak

06-539 00 715

Small group training Deurne is samen trainen in een kleine groep van minimaal twee tot maximaal vier personen. Je zou zelf een groep samen kunnen stellen, te denken aan familie, vrienden, buurtgenoten en collega’s.


Wat is Small group training?

Een leuke manier van trainen! Train gezellig met een kleine groep en ondersteun elkaar om door te zetten. Samen sporten stimuleert je vaak om door te gaan. Je hebt meer zin om te gaan en kunt hierdoor ook beter je doelen realiseren. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding en kun je alle vragen stellen tijdens de small group training. Je ervaart alle voordelen van een personal training, maar dan in een kleine groep. Zorg dat je ook alle voordelen in gaat zien en ontdek nu wat een small group training met jou gaat doen!

De trainingen vinden plaats in de oefenruimte van Fysio Jansen te Deurne. Deze ruimte is voorzien van verschillende trainingsmaterialen. Stroops, Ultimate instabillity, TRX, Dumbells, Kettlebells en sandbags zijn slechts enkele voorbeelden die te vinden zijn in de oefenruimte. Deze ruimte van 45m2 is uitermate geschikt voor personal training of small group training.

45 euro per training


Vrijblijvend adviesgesprek

max. 4 deelnemers. De 45 euro per uur zal gedeeld worden door de aantal deelnemers. Kom je met 4 vrienden trainen en betaal je per persoon €11,25 per training.