Training is op afspraak

Op afspraak

06-539 00 715

Henk-jan en Jovana Boersma

IN DECEMBER 2019 BESLOTEN WE DAT HET ANDERS MOET!
Zoals bij zoveel mensen hebben wij jaren vele sporten geprobeerd. Abonnementen bij fitnesscholen en na een paar weken van enthousiast sporten, eigenlijk geen tijd meer hebben (lees geen tijd vrijmaken). In december 2019 besloten we dat het anders moest.
Bekijk het verhaal van Henk-jan en Jovana >

Yvonne Eijsbouts-Sevens

DIT GAAT MIJN NIEUWE SPORT WORDEN!
Na een eerste proefles was ik om, dit gaat mijn nieuwe sport worden. Hoewel ik absoluut geen ochtendmens ben, stond ik zondagochtend met plezier op om ‘buiten te gaan spelen’. De zondagochtend is inmiddels ingeruild voor de zaterdagochtend. Dan doe ik mee met small group training, een mooie aanvulling op bootcamp.
Bekijk het verhaal van Yvonne >

Marloes van der Loo

HET PLEZIER IN SPORTEN TERUGVINDEN?!
Sporten. Ik heb er nooit een hekel aan gehad, maar het was altijd wel een ‘moetje’. Vooral in de avond moest ik mij er echt toe zetten. Na een lange dag werken, eten koken en de kinderen gewassen in bed te hebben, was de energie vaak ver te zoeken. Maar tegenwoordig sta ik iedere keer te popelen om te gaan! 
Bekijk het verhaal van Marloes >

Marloes Kooter

ER MOET IETS GEBEUREN!
In februari 2019 besloot ik het roer flink om te gooien. Ik ga weer fit worden! Twee kinderen, heel leuk werk, een goed gevulde agenda en o ja, ook nog een man. Even vergeten om daarnaast ook goed voor mezelf te zorgen. Een flinke longontsteking als wake-up call en daar was mijn eerste contactmoment met Kuijpers Personal Training. Er moet iets gebeuren! 
Bekijk het verhaal van Marloes >