Training is op afspraak

Op afspraak

06-539 00 715

Gezocht! Personal Trainer bij Kuijpers Personal Training and Health Center

 

Hier krijg jij energie van!

Krijg jij energie van mensen helpen met het behalen van hun sportieve doelstellingen? Heb jij een aantal jaren ervaring in de sportbranche en de juiste opleidingen? Dan is de functie van Personal Trainer bij Kuijpers Personal Training in Deurne zeker iets voor jou!

Wat ga je doen?

Jij zorgt ervoor dat jouw sporters op een verantwoorde manier hun doel bereiken! Als Personal Trainer geef je 1 op 1 trainingen, small group trainingen en verzorg je Bootcamp lessen in de buitenlucht. Ook advies geven over voeding hoort erbij. Je hebt een mooie locatie tot je beschikking waar jij jouw creativiteit voor de trainingen kwijt kan en waar ruimte is voor coaching gesprekken.

Over Kuijpers Personal Training

Kuijpers Personal Training and Health Center is een gezondheidsstudio in Deurne waar een persoonlijke aanpak voorop staat. Wij verzorgen 1 op 1 trainingen, small group trainingen en Bootcamp lessen. Daarnaast geven wij advies over leefstijl en voeding. Wij coachen onze klanten naar een gezondere leefstijl.

Onze missie? Op een persoonlijke manier werken aan gezondheid met aandacht voor sport, voeding en mindset.

Waar zijn wij naar op zoek

Wij zoeken iemand met passie voor sport en gezondheid en de juiste kennis. Je hebt minimaal Fitvak A of een opleiding gevolgd bij CHIVO, NASM, LAPT, of een vergelijkbare PT opleiding. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring. Onze klanten sporten ook graag in de avonduren en in het weekend. Jij bent flexibel in je beschikbaarheid en vindt dat geen probleem.

Wat je krijgt

Een overeenkomst op ZZP-basis. Een zelfstandige werkplek in een gloednieuwe trainingsstudio en gebruik van handige digitale tools om jouw klanten te coachen naar een gezonde leefstijl. Alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en jouw persoonlijke bijdrage als trainer en coach op de gebieden sport, voeding en mindset. En fijne collega’s natuurlijk!

Helemaal iets voor jou?

Dan ben jij misschien wel de Personal Trainer die ik zoek! Laat van je horen en bel me! Of stuur je CV en korte motivatie naar info@kuijperspersonaltraining.nl.

 

 

Met sportieve groet,

Piet Kuijpers

info@kuijperspersonaltraining.nl

t. 06 5390 0715