Training is op afspraak

Op afspraak

06-539 00 715

Wij zijn supertrots om te vertellen dat Kuijpers Personal Training gaat verhuizen naar een prachtig pand aan de Hub van Doorneweg in Deurne! Die nieuwe locatie geeft ons de mogelijk om ons trainingsaanbod uit te breiden en onszelf nog meer als Hyroxgym te profileren. Wij kunnen niet wachten!

Op een persoonlijke manier werken aan jouw gezondheid met aandacht voor sport, voeding en mindset. Eén op één of in kleine groepen, met veel persoonlijke aandacht, toewerken naar duurzaam resultaat. Zodat jij jezelf fit en energiek voelt en blijft voelen. Daar gaan wij voor, iedere dag weer. Onze nieuwe locatie geeft ons de mogelijkheid om jou hierin nóg meer te bieden!

Uitbreiding trainingsaanbod

Op onze nieuwe locatie breiden we ons huidige trainingsaanbod uit. Train je nu al bij ons? Dan verandert er voor jou niets (als je dat niet wilt). Wel is er meer te kiezen! Ga je voor onze bekende Small Group Training of werk je jezelf in het zweet tijdens onze high intensity training? De keuze is aan jou!

Een overzicht van ons aanbod

  • Personal training
  • Small Group Training / Personal Group Training
  • High intensity training (Hyrox)
  • Bootcamp
  • Voedingsbegeleiding

De verhuizing

De komende maanden zijn wij druk bezig om onze nieuwe locatie helemaal klaar te maken voor onze sporters. Er moet geklust worden! We hopen je vanaf april 2023 te verwelkomen op onze gloednieuwe locatie. Nog even geduld dus!